O NAMA

   Ukoliko želite provoditi dane u skrivenim uvalama, vidjeti neke od najljepših luka Mediterana iz luksuzno opremljenih kabina promatrati kako pored vas prolaze otoci, pridružite nam se jer je upravo to dio naše svakodnevnice. Upoznavajući želje gostiju tokom višegodišnjeg iskustva motorni jedrenjak Amorena predstavlja spoj tradicije, stila i gostoljubivosti. Kombinacija plovidbe morem i posjeta prekrasnim otocima  koje ćete vidjeti tokom krstarenja mogu zadovoljiti želje onih koji žele uživati na pućini kao i onih koji žele otkriti sve čari skrivenih mjesta na Jadranu. Pustite da Vaše želje prerastu u nezaboravne uspomene krstarenja Amorenom!     

Kabine za goste su luksuzno opremljene te su gostima na raspolaganju: LCD televizor, audio sistem sa kanalom koji Vas obavještava o toku plovidbe, klima uređaj sa mogučnosću reguliranja te detektorom dima. Da bi ispunili sve Vaše potrebe tu se nalaze i radni stol, noćne svjetiljke, ormar, utičnice.. Sve kabine se nalaze iznad razine mora, a smještene su na donjoj  i srednjoj palubi.

Na gornjoj palubi se na površini od 70 m² nalazi klimatizirani, prostrani restoran sa 40 sjedećih mjesta uređen sa posebnim naglaskom na udobnost. Na istoj palubi prostire se površina za sunčanje od 120 m² u potpunosti obložena drvom te opremljena ležaljkama i drvenim foteljama.
Za sve potrebe gostiju tu je i gliser dužine 6.5 m sa 12 sjedećih mjesta smješten na najgornjoj palubi.